Lidmaatschap

Om lid te worden bij Turn2Win, moet je geselecteerd worden op 1 van de selectie / motorische vaardigheidsdagen of uitgenodigd worden door een lesgever. Daarna kan men inschrijven via de site of door het inschrijfformulier in de les in te leveren.

Contributie
De contributie bedraagt € 19,00 per maand (over 12 maanden per jaar) voor 1 lesuur per week.
Voor de 1e les (instap turnles) wordt een korting gegeven van € 5,-- per maand (€ 14,00 per maand in plaats van € 19,00).

Inschrijfgeld
Bij aanvang lidmaatschap hoeft u geen inschrijfgeld te betalen..

Automatische incasso
De contributie wordt geïnd via automatische incasso, u krijgt daarvoor een korting van € 1,-- per maand (in het bovenstaande contributie bedrag zit de korting al verwerkt). De contributie wordt in het begin van elke maand afgeschreven voor de komende maand. Het bedrag wordt 12x per jaar afgeschreven.

Inschrijven
Je kan lid worden door in de les een inschrijvingsformulier aan de leiding te vragen en daar ook weer het formulier in te leveren, of op de site het online formulier in te vullen.

Beëindiging lidmaatschap
Bij het beëindigen van het lidmaatschap, loopt de contributie tot het einde van de maand waarin de opzegging schriftelijk binnenkomt + 1 maand opzegtermijn. Opzeggen kan door het online formulier in te vullen, of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de automatische incasso wordt dan ook gelijk stopgezet.

Opbouw contributie
De jaarcontributie is opgebouwd uit de kosten voor ongeveer 38 lesweken per jaar. Deze kosten bestaan uit zaalhuur, salaris voor de leiding, opleidingen en bijscholingen voor de leiding, kleding voor de leiding en administratiekosten. De jaarcontributie gedeeld door 12 maanden is de contributie per maand. In de vakantie zijn er geen kosten en betaald u dus alleen voor de kosten die buiten de vakantie gemaakt worden.

Wedstrijd toeslag
Naast de contributie betaald u elke maand € 8,75 aan wedstrijd toeslag. Van deze toeslag worden alle kosten van wedstrijden betaald en het gebruik van een Turn2Win trainingspak die tijdens trainingen en wedstrijden gedragen mag worden.

Vragen
Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

DSC_1681.jpg