Introductie

Bij Turn2Win werken we niet met vrijwilligers in de les. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op de juiste manier les krijgen. Hiermee bedoelen we dat kinderen de juiste techniek aangeboden krijgen, op een sociaal en didactisch verantwoorde wijze aangestuurd worden en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Dit kunnen we alleen bereiken door lesgevers die hiervoor opgeleid zijn les te laten geven.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jonge kinderen in een sociaal veilige omgeving op een verantwoorde en duidelijke wijze aangestuurd worden. Dit doen we door van te voren duidelijke afspraken te maken (grenzen aangeven) en door hen te complimenteren bij goed gedrag.

Kinderen kunnen geselecteerd worden om lid te worden van Turn2Win, ongeacht of ze lid zijn van een gym- of turnclub en ongeacht van welke club ze lid zijn.

In de gediciplineerde lessen worden nieuwe elementen aangeleerd en reeds geleerde elementen geperfectioneerd. Daarnaast wordt gewerkt met oefeningen op elk toestel (sprong, brug, balk en vloer voor de meisjes en Vloer, Voltige, Ringen, Sprong en rek voor de jongens) die bestaat uit elementen die al beheerst worden. Met deze oefeningen kunnen de kinderen meedoen aan wedstrijden.

 

Turn2Win is een jonge selectie turnclub in Sommelsdijk waar de kwaliteit van de turnlessen voorop staat. Dit proberen we te bereiken door alleen te werken met gediplomeerde hoofdleiding en gediplomeerde assistenten. Bij alle lessen is het uitgangspunt dat de kinderen op een veilige manier veel leren, veel plezier hebben en actief bezig zijn.

Lees meer...
DSC_2051.jpg